Връщане

Продуктите, които Thema Stories предлага на своите клиенти, в по-голямата си част са стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани. Те могат да бъдат върнати, само ако не са изработени по дадените от клиента критерии. При потвърждение на поръчка, клиентът дава конкретни изисквания /име, години, дата, тегло, височина и други/ за изработка на персонализиран за него продукт, който не може в последствие да бъде предложен на друг потребител, поради тази причина стоката не може да бъде върната и/или заменена.

Всеки потребител има правото да върне (за собствена сметка) поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ОСВЕН (Чл. 57 от ЗЗП) ако те не са ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРОДУКТИ (изработени по поръчка), като са спазени следните условия:

  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид.

Връщането се осъществява към същия търговски адрес, от който е изпратена стоката, като разходите са за сметка на купувача. Купувачът трябва да се свърже с нас на email: info@themastories.com и да съобщи за отказа си. Мавров Студио ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 14 работни дни от датата, на която тя е получена обратно,или да я подмени.

Връщане на стока/и в няколко лесни стъпки:

1) Попълнете Бланката за връщане на стока и попълнете каква е причината да върнете стоката.

2) Поставете стоката, която желаете да върнете, включително Бланката за връщане на стока в пакета. Задължително прикачете документ (бележка от Еконт) за закупената стока от Мавров Студио ООД. Моля, не забравяйте, че Бланката за връщане на стока трябва винаги да бъде приложена към стоката, която се връща.

3) Изпратете пратката обратно чрез куриерска фирма Еконт. Можете да го направите директно от техен офис или да се свържете с тях на телефон 07001 7300 (Цена: На стойността на един градски разговор или според тарифния план на Вашия оператор), за да насрочите връщането на стоката.

Връщането е за сметка на клиента.

Данни за връщане:

Мавров Студио ООД

офис Еконт Патриарха (гр. Варна)

лице за контакт: Андреан Мавров

ВАЖНО: При дефектна стока или объркана пратка Мавров Студио ООД ще покрие куиерските услуги за връщане, описани по-горе.

4) При поръчки, направени и платени с наложен платеж, моля регистрирайте данните на банковата си сметка, по която бихте искали да бъде възстановена сумата, в бланката, която връщате заедно със стоката.

5) Таксата за връщане на стока се определя от куриерска фирма Еконт. Ако клиентът не е заплатил сумата за връщане, то тя ще му бъде приспадната от сумата за въстановяване по поръчката.

6) След като получим Вашата пратка ще Ви изпратим уведомление за връщането по имейл, в което ще потвърдим получаването на пратката.

Ако върнете някоя от поръчаните стоки или цялата поръчка, стойността й ще бъде възстановена единствено чрез банков превод, като се приспаднат разходите за обратна доставка ако не са заплатени вече. Сумата за върната стока, платена с банкова карта, обикновено ще бъде възстановена по картата, която сте използвали за покупката. За върната стока, платена с наложен платеж, моля, предоставете Вашите банкови данни, по които бихте искали да възстановим сумата.

Предоставената банкова сметка трябва да съвпада с името на лицето създало профил във сайта  www.themastories.com

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с нас на тел.: +359 894 651 456, или ни пишете в Инстаграм, Фейсбук или на e-mail: info@themastories.com