Пон - Пет: 09:00 - 18:00

Покана за кръстници – съвети и предложения

Поканата за кръщене трябва да бъде уникална и подходяща за този специален празник. Включете лично послание, в което изразявате своите чувства и колко е важно той/тя/те да бъде кръстник. Запомнете, че поканата трябва да бъде от сърце и израз на благодарност към тези, които сте избрали да бъдат част от специалния момент в живота на вашето дете.

Тук ще изброим предложения за текст на покана за кръстници, които са до 200 символа (някои са сътворени от нашите прекрасни клиенти).

 1. С мама и тати за ръка,идваме при теб,да те поканим от сърце за кръстник на моето Кръщене.Искам в този хубав ден,ти да си до мен,в храма да ме въведеш и името „ИМЕ“,пред Бог и хората да ми дадеш.
 2. От небесата горе ангелче ме прати,дар Божи съм за мама и за тати.За кръстници Вас избирам,в светото тайнство да ме въведете и своята благословия да ми дадете.
 3. Избирам теб, защото един е само кръстникът в живота, закрила нежна, радост и опора!
 4. Нека ръцете ви да са тяхната крепост,думите ви да им вдъхват смелост,по пътя дълъг да вървят,духовни майка и баща да ви нарекат.Дайте им име светло и красиво,за да растат мъдро и щастливо.
 5. Давайте ми вашата закрила,като мама – обич, като тате – сила!Кръстници пред Бог ми станете,в добро и зло – до мен бъдете!Християнче праведно ме направете,Божията милост за мен измолете!
 6. Дай ми име светло и красиво,да раста дете мъдро и щастливо!Християнче праведно ме направи,и Божията милост за мен измоли!В ръцете си ме поеми,и по пътя светъл ме поведи!
 7. Две истински ръце да ме прегърнат
и в нежността им да попия святост. И в единението с Бог мой да ме върнат по пътят ми да ме насочат с благодат. Бъди дар за мен в денят ми кръщен.
 8. Ти, приятелка си най-любима!Сродната душа на мама!Затова те моля аз сега – в добро и зло до мен върви.Кръстница моя ти стани!Дай ми име светло и красиво да расте дете мъдро и щастливо.
 9. С мама и тати идвам аз при теб сега, за да те поканя от сърце за Кръстница на моето кръщене! Името „ИМЕ“ пред Бог и хората да ми дадеш,и християнче на мама и тати да ме върнеш!
 10. Благодаря ви, че се съгласихте да сте мои Кръстници добри, да ме пазите от рани и злини, да ми давате своята закрила, като мама обич, като тате сила!
 11. Две ръце ще ме прегърнат и в нежността им ще попия святост,и в единение с Бог по пътя ми ще ме насочват с благодат.Бъдете Виe с мен на първото ми тайнство – Кръщенето,да кръстите душата ми невръстна!

Нашите покани за кръстници са в различни комбинации от цветове. Тук ще ги откриете:

Очаквайте още нови предложения от нас!

Можете да посетите инстаграм страничката ни за разнообразие от снимки и видеа – @themastories

Вашият коментар