Пон - Пет: 09:00 - 18:00

Бъдете готови за успех с нашите планери

Щастливи сме да обявим, че вече предлагаме изтриваеми бордове – планери, създадени да ви помогнат с организацията на ежедневието ви и постигането на целите, които преследвате. Сега е по-лесно от всякога да си правите естетически приятни планове и списъци със задачи за вас и вашето семейство.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПЛАНЕРИТЕ

Просто изберете някой от четирите ни типа планери. С маркер за бяла дъска, който е получавате като подарък можете да пишете върху борда, след това го изтрийте с мокра или суха кърпичка безпроблемно, за да можете да въведете нова информация.

месечен планер

МЕСЕЧЕН ПЛАНЕР

Планирайте със седмици напред с нашия месечен планер. Маркирайте важни дати, добавате задачите, които имате да свършите или уговорки, които да не забравите.

СЕДМИЧЕН ПЛАНЕР

Планирайте седмицата си детайлно, със свободно място за активности всеки ден! В края на седмицата, когато искате да изтриете бележките, използвайте суха кърпичка и започнете наново следващата.

семеен планер

СЕМЕЕН ПЛАНЕР

Планирайте заетостта на вашето семейство на едно място! Съставете менюто за седмицата, избройте дейностите след училище, дори задавайте дневните задължения за всеки поотделно.

ПЛАНЕР ЗА ЦЕЛИ И ВДЪХНОВЕНИЯ

Поемете контрол на вашия живот и се стремете към мечтите си! Планерът за цели и вдъхновения има място където да запишете дестинациите, които желаете да посетите, нещата, които искате да научите и други лични цели.

Вашият коментар