Пон - Пет: 09:00 - 18:00

Изтриваем борд за месечинки – единствен по рода си

Разбира се нямаше как да оставим нашите дневник “Бебешки моменти” и тефтер „Планер за Мама“ сами. Затова към тях избрахме да създадем нещо също така удобно и практично – изтриваем борд за месечинки. Нещо, което ще отива на детската стая, ще се впише чудесно и във всяка една снимка на вашето дете.

Нашият изтриваем борд за месечинки може да бъде персонализиран, за да съвпада с вашия вкус и предпочитания. Най-големият плюс е, че го направихме изтриевам, за да ви спестим време и средства. Вече лесно може да запазите всеки изминал месец от живота на вашето бебче.

На изтриваемия борд за месечинки присъстват според нас най-важните и интересни подробности за всеки месец от развитието на вашето съкровище. Смятаме, че изработените с различни дизайни продукти биха били страхотно допълнение към интериора на вашия дом.

Това е един продукт, който няма да използвате само един път и да захвърлите, това го прави и чудесен подарък за приятели, които имат или очакват дете. Бордът пристига при вас с подарък маркер за бяла дъска, отново за да ви спестим разхождането до магазина.

Вашият коментар