Пон - Пет: 09:00 - 18:00

семеен планер

Щастливи сме да обявим, че вече предлагаме изтриваеми бордове – Планери, създадени да ви помогнат с организацията на ежедневието ви и постигането на целите, които преследвате. Сега е по-лесно от всякога да си правите естетически приятни планове и списъци със задачи за вас и вашето семейство.

изтриваем борд за месечинки

Разбира се нямаше как да оставим нашите дневник “Бебешки моменти” и тефтер „Планер за Мама“ сами. Затова към тях избрахме да създадем нещо също така удобно и практично. Нещо, което ще отива на детската стая, ще се впише чудесно и във всяка една снимка на вашето дете.

бебешки албум

Това е и нашият първи продукт, който създадохме с много любов и внимание към детайлите. Вдъхновени от появата на нашата дъщеря решихме да направим този “капан” за най-важните спомени и моменти от бременноста до първата годинка на всяко дете.

тефтер планер мама

След големият интерес към тефтера, който създадохме специално за всяка Мама, която се нуждае от всяко улеснение, ще опишем най-добрите качества на нашия планер. Разбира се, очакваме всички коментари и отзиви от нашите клиенти, за да се стремим към все по-добри и качествени продукти. По-долу ще наблегнем на главните проблеми, които искахме да решим и да увеличим почивката на Мама.