семеен планер

Бъдете готови за успех с нашите планери

Щастливи сме да обявим, че вече предлагаме изтриваеми бордове – Планери, създадени да ви помогнат с организацията на ежедневието ви и постигането на целите, които преследвате. Сега е по-лесно от всякога да си правите естетически приятни планове и списъци със задачи за вас и вашето семейство.

Прочети повече
изтриваем борд за месечинки

Изтриваем борд за месечинки – единствен по рода си

Разбира се нямаше как да оставим нашите дневник “Бебешки моменти” и тефтер „Планер за Мама“ сами. Затова към тях избрахме да създадем нещо също така удобно и практично. Нещо, което ще отива на детската стая, ще се впише чудесно и във всяка една снимка на вашето дете.

Прочети повече
бебешки албум

Бебешки албум и дневник в едно

Това е и нашият първи продукт, който създадохме с много любов и внимание към детайлите. Вдъхновени от появата на нашата дъщеря решихме да направим този “капан” за най-важните спомени и моменти от бременноста до първата годинка на всяко дете.

Прочети повече
тефтер планер мама

5 причини да харесате нашия тефтер Планер за Мама!

След големият интерес към тефтера, който създадохме специално за всяка Мама, която се нуждае от всяко улеснение, ще опишем най-добрите качества на нашия планер. Разбира се, очакваме всички коментари и отзиви от нашите клиенти, за да се стремим към все по-добри и качествени продукти. По-долу ще наблегнем на главните проблеми, които искахме да решим и да увеличим почивката на Мама.

Прочети повече