Пон - Пет: 09:00 - 18:00

Бебешки албум и дневник в едно

Искаме да ви представим един наш любим продукт – бебешки албум на Thema Stories.

Това е и нашият първи бебешки албум, продукт, който създадохме с много любов и внимание към детайлите. Вдъхновени от появата на нашата дъщеря решихме да направим този “капан” за най-важните спомени и моменти от бременноста до първата годинка на всяко дете.

Живеем в свят със забързано ежедневие, погълнати от работа, задачи и какви ли не битовизми. Сякаш сме забравили да обръщаме внимание на истински важните неща. Толкова много събития се случват в живота на всеки един от нас и понякога неволно пропускаме именно тези неща. Целта на този дневник е да съхрани най-милите и значими мигове от първата година на нашите деца.

Разделен на 3 части, като сме подбрали теми, които смятаме, че лесно се забравят. Но са с изключително значение и когато децата са вече пораснали с удоволствие и усмивка на лице ще се връщаме към тях. Постарахме се и за визията на дневника, за да може тя да отива на всеки дом, детска стая и всяка библиотека. Няма нищо излишно по страниците, защото сме на мнение, че “малкото” е повече. И все пак най-същественото ще е съдържанието, което ще създадете вие. Разбира се, благодарение на развитието на вашето мъниче. 

Дневникът на Thema Stories би бил и чудесен подарък както за вас, така и за приятели, които имат или са в очакване на своята рожба. Стилен, нежен и семпъл, готов да запази най-съкровените ви мигове. 

Знаем как понякога времето не стига, забравяме или пък дълго се чудим за подходяща опаковка за подарък. Затова помислихме и за това вместо вас. Дневникът пристига опакован и готов за подарък в семпла кутия с послание. А допълнителнителните подаръчета, които ще откриете вътре са химикал, за да може попълването да започне веднага, както и стикер за кола и картончета за отпечатък на краче и ръчичка.

Последвайте ни в инстаграм – @themastories

Вашият коментар