Пон - Пет: 09:00 - 18:00

5 причини да харесате нашия тефтер Планер за Мама!

След големият интерес към нашия тефтер Планер за Мама, който създадохме специално за всяка Мама, която се нуждае от всяко улеснение, ще опишем най-добрите качества на нашия планер. Разбира се, очакваме всички коментари и отзиви от нашите клиенти, за да се стремим към все по-добри и качествени продукти. По-долу ще наблегнем на главните проблеми, които искахме да решим и да увеличим почивката на Мама.

01. Модерен и минималистичен вид

Естествено, едно от най-важните неща е вещите, които си купуваме и притежаваме да ни харесват. Затова тефтерът определено трябваше да има приятен и модерен дизайн, който да се откроява от останалите на пазара.

02. Перфектен размер

А5 размер (148х210мм). Компактен и практичен, лесно може да го носите в чанта където и да отидете.

03. Всичко в едно

Разполага с всичко нужно в цели 180 страници, което трябва да си запишете при отглеждането на малко бебе, от времето за кърмене и спане, през така важните прегледи при педиатър и ваксини, до едно от най-приятните и невероятни постижения – захранването.

04. Перфектен подарък

Нашият тефтер Планер за Мама е супер подарък за някоя бъдеща Мама, като със сигурност ще е единственият подобен, който ще получи.

05. Спомен

Това, което го откроява от мобилните приложения и екселските таблици е, че ще остане за спомен и дори при следващото дете ще има как да си припомните и сравните цялата информация.

Последвайте ни в инстаграм – @themastories

1 reply on “5 причини да харесате нашия тефтер Планер за Мама!”

  • Поръчах си Планер за мама. Нямам търпение да дойде момента, в който ще го ползвам. Изключително удобен и необходим за всяка една майка. Бърза доставка на достъпна цена. Просто страхотни!

Вашият коментар