След големият интерес към нашия тефтер Планер за Мама, който създадохме специално за всяка Мама, която се нуждае от всяко улеснение, ще опишем най-добрите качества на нашия планер. Разбира се, очакваме всички коментари и отзиви от нашите клиенти, за да се стремим към все по-добри и качествени продукти. По-долу ще наблегнем на главните проблеми, които искахме да решим и да увеличим почивката на Мама.

01. Модерен и минималистичен вид

Естествено, едно от най-важните неща е вещите, които си купуваме и притежаваме да ни харесват. Затова тефтерът определено трябваше да има приятен и модерен дизайн, който да се откроява от останалите на пазара.

02. Перфектен размер

А5 размер (148х210мм). Компактен и практичен, лесно може да го носите в чанта където и да отидете.

03. Всичко в едно

Разполага с всичко нужно в цели 180 страници, което трябва да си запишете при отглеждането на малко бебе, от времето за кърмене и спане, през така важните прегледи при педиатър и ваксини, до едно от най-приятните и невероятни постижения – захранването.

04. Перфектен подарък

Нашият тефтер Планер за Мама е супер подарък за някоя бъдеща Мама, като със сигурност ще е единственият подобен, който ще получи.

05. Спомен

Това, което го откроява от мобилните приложения и екселските таблици е, че ще остане за спомен и дори при следващото дете ще има как да си припомните и сравните цялата информация.

Последвайте ни в инстаграм – @themastories

Автор Thema Stories

Comments (1)

Вашият коментар